Site Overlay

Over Josje!

Na de HAVO te hebben afgerond heb ik allerlei verschillende banen gehad. Van kalkzandsteen-lijmer tot vis-boerin tot folie plakken bij een reclamebureau. Ik wist één ding zeker ik wilde nooit meer naar school. Veel leren wilde ik wel maar dan in de praktijk. Op mijn 16e kreeg ik een eigen camera van m’n vader omdat hij merkte dat ik heel veel plezier had in foto’s maken. Een aantal jaar later op 1 april 2010 ben ik naar de K.v.K. gegaan om mezelf in te schrijven als fotografe. Wat was ik trots zeg. Vanaf toen ben ik langzamerhand steeds meer en meer werk gaan krijgen. Nu ben ik vrijwel dagelijks met fotograferen bezig. Ik vind het erg belangrijk dat ik elke opdracht vol energie en met enthousiasme kan voltooien. Het plezier in mijn werk staat dus voorop. Daardoor voelen mensen zich sneller op hun gemak en laten ze eerder zichzelf zien. Fantastisch vind ik het als ik merk dat mensen zich steeds meer ontspannen tijdens het fotograferen. Over het algemeen is het best een beetje spannend om jezelf op de foto te laten zetten en daar hou ik graag rekening mee. Wat ik ook zo leuk vind aan fotograferen is dat je kunt blijven leren, ik kijk kritisch naar mijn werk om mezelf steeds te kunnen verbeteren. Kortom, ik hou van mijn werk, krijg er veel energie van en kan me geen leukere baan voorstellen. Mag ik jou binnenkort op de foto zetten?